Power Meals for fitness

Kant en klare sportmaaltijden

Haal meer uit sporten en fitness! Met de kant en klare sportmaaltijden van Bio-Meals bereik je makkelijk de doelstellingen die je voor ogen hebt.

Je weet vast dat bij sporten ook de juiste voeding hoort. Je presteert dan meer, je spieren ontwikkelen zich beter en herstellen sneller.

Maar zo’n leefstijl in praktijk brengen èn volhouden is vaak een lastige opgave die veel tijd en energie kost. Met onze kant en klare maaltijden voor het sporten gaat je dat zeker lukken!

Versbereide kant en klare maaltijden speciaal voor sporters

In samenwerking met voedingsdeskundigen en personal trainers ontwikkelen we continue speciaal voor sporters de juiste en lekkere maaltijden. En deze sportmaaltijden worden ook nog eens kant en klaar thuisbezorgd.

Dus nooit meer nadenken over wat je moet eten, waar je dat moet halen en vooral niet meer koken en de afwas doen. Dat betekent meer tijd voor jezelf en kun jij je concentreren het sporten. Heerlijk toch?

Biologische gecertificeerde kant en klare sportmaaltijden

Een bewuste sporter kiest niet alleen voor gezonde voeding, maar ook voor voeding zonder kunstmatige toevoegingen, pesticides of onnodig dierenleed.

Het plannen, inkopen en maken van maaltijden die aan deze eisen moeten voldoen, neemt vaak veel tijd in beslag die je liever in het sporten zelf zou steken. Daarom bereiden we iedere dag de maaltijden vers voor je op basis van lokale biologische ingrediënten.

De maaltijden zijn vacuüm verpakt en daarom tot wel 7 dagen houdbaar in de koelkast, en in de vriezer nog langer.
Zo heb je altijd een lekkere gezonde sportmaaltijd voorhanden!

Power Meals voor sporters

Onze Power Meals stellen we speciaal samen voor sporters om je spieropbouw te maximaliseren en voor snel herstel. Daarnaast bevatten deze maaltijden veel eiwitten en complexe koolhydraten om je energieniveau op peil te houden.

En we gebruiken geen kunstmatige toevoegingen zoals slechte vetten en suikers en natuurlijk zo min mogelijk zout.
Zo ben je er altijd zeker van dat je de juiste sportvoeding binnenkrijgt!

  • Ontwikkeld i.s.m. voedingsdeskundigen & coaches
  • Dagelijks vers gekookt
  • Geen slechte vetten
  • Laag in zout
  • Hoge voedingswaarde
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Gecertificeerd biologisch
  • Gratis thuisbezorgd in heel Amsterdam (vanaf 6 maaltijden)
  • Makkelijk in te vriezen