Diet Meals to lose weight the right way!

Kant en klare dieetmaaltijden

Vind je het ook moelijk afvallen?
Het betekent vaak een ander eetpatroon, nieuwe recepten uitproberen en altijd maar koken…Met de kant en klare dieetmaaltijden van Bio-Meals kun je afvallen zeker volhouden!

Afvallen is voor velen vaak een grote uitdaging. Meestal wordt er enthousiast begonnen, maar na enkele weken blijkt het dieet toch lastig vol te houden. Het zogenaamde ‘jojo’-effect ligt dan op de loer.

Met onze ruime en wisselende keuze aan gezonde en lekkere kant en klaar dieetmaaltijden, helpen we je eenvoudig om je streefgewicht te behalen. En ze worden ook nog eens thuisbezorgd, helemaal makkelijk!

Speciale versbereide kant en klare dieetmaaltijden

Afvallen lukt alleen maar als je de gevarieerd en de juiste maaltijden vers eet en kunstmatige toevoegingen zoals suikers en slechte vetten vermijdt. We stellen daarom in samenwerking met voedingsdeskundigen continu nieuwe dieetmaaltijden samen, ook op basis van de seizoenen.

De maaltijden zijn vacuüm verpakt en tot wel 7 dagen houdbaar in de koelkast, en in de vriezer nog langer. Dus sla voor een week of langer in en zo hoef je nooit meer na te denken over wat je vanavond weer moet koken.

Geen afwas en geen boodschappen, dus meer tijd voor jou en je houdt het dieet makkelijk vol!

Biologische gecertificeerde kant en klare maaltijden om af te vallen

Gezond afvallen houdt meer in dan alleen gezonde producten tot je nemen. Op veel groenten zitten veelal ongezonde pesticides, conserveermiddelen en in reguliere geproduceerde producten zitten vaak chemische toevoegingen zoals E-nummers die het afvallen vertragen. En wist je dat biologische producten ook nog eens veel meer smaak hebben?

Daarom worden onze kant en klare maaltijden alleen gemaakt van biologische gecertificeerde ingrediënten van lokale boeren.
Zo weet je zeker dat je geen onnodige en verstorende stoffen binnenkrijgt. Je werkt zo ook mee aan een beter milieu en voorkom je onnodig dierenleed!

Diet Meals

Onze Diet Meals worden speciaal samengesteld om je spijsvertering optimaal te laten werken en dat je op een gezonde manier kunt afvallen zonder ‘honger te lijden.’

Deze maaltijden bevatten veel groenten en eiwitten die laag in calorieën, suikers, vet en koolhydraten zijn. Zo weet je zeker dat je de juiste voeding binnenkrijgt om gezond en bewust af te vallen!

Ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen & coaches
Dagelijks vers gekookt
Geen dierlijke vetten
Laag in zout
Hoge voedingswaarde

Geen kunstmatige toevoegingen
Gecertificeerd biologisch
Gratis thuisbezorgd in heel Amsterdam (vanaf 6 maaltijden)
Makkelijk in te vriezen